ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Home Security IP Camera

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

 

Πώς συνδέονται οι Κάμερες Ασφαλείας;

Οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούν Wi-Fi – Ορισμένοι κατασκευαστές βέβαια προσθέτουν Bluetooth για τοπικό έλεγχο και ευκολότερη ρύθμιση μέσω του smartphone σας –  Για τις περισσότερες security cameras  , το μόνο που χρειάζεται να κάνετε στην τελική εγκατάσταση είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εφαρμογής για να τις συνδέσετε στο οικιακό σας δίκτυο.

Αφού συνδεθεί η κάμερά σας, σχεδόν αμέσως θα μπορείτε να την έχετε πρόσβαση μέσω του smartphone ή του tablet σας. Πολλές νέες κάμερες περιλαμβάνουν υποστήριξη για φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa ή / και του Google Assistant. Ορισμένες κάμερες υποστηρίζουν το IFTT επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε μικροεφαρμογές έτσι ώστε η κάμερα να λειτουργεί σε συνδυασμό με άλλες συμβατές συσκευές. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε έναν έξυπνο λαμπτήρα που ανάβει κάθε φορά που η κάμερα ανιχνεύει κίνηση.

Χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης Cloud;

Τα βίντεο  σας πιθανώς δεν θα αποθηκευτούν στην ίδια τη κάμερα ασφαλείας .Οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας οικιακής χρήσης χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud για αποθήκευση . Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν υποδοχές κάρτας microSD.

1. DLINK DCS-8300LH CAMERAFULL HD WIFI (DCS-8300LH)

 

DLINK DCS-8300LHΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
Full HD 1080pΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
Νυκτερινή όρασηΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
ανίχνευση ήχου και κίνησηςΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
Ευρυγώνιος φακός 137°ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
δωρεάν cloud αποθήκευσηΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

Αν ψάχνετε για μια security camera που προσφέρει υψηλής ευκρίνειας βίντεο και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών, η D-Link Full HD Wi-Fi κάμερα DCS-8300LH είναι από τις καλύτερες  επιλογές – μπορείτε να έχετε  βίντεο 1080p, καθαρή νυχτερινή όραση, ανίχνευση κίνησης και ήχου και δωρεάν αποθηκευτικό χώρο cloud – προσφέρει υποστήριξη Amazon Alexa και Google  Assistant voice support, η DCS-8300 θα αλληλεπιδρά με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές μέσω μικροεφαρμογών IFTTT και μπορείτε να δημιουργήσετε Automations για να την ενεργοποιήσετε και να την απενεργοποιήσετε μαζί με άλλες συσκευές D-Link.

 

2. YI Technology 1080P Dome Camera

 

YI Technology 1080P303103 l
Παρακολούθηση κίνησης.check mark g3dd7adf0d 640
Νυχτερινή Λήψηcheck mark g3dd7adf0d 640
Ανίχνευση κίνησης και ήχου.check mark g3dd7adf0d 640
Βίντεο 1080p.check mark g3dd7adf0d 640

 

Η κάμερα Yi Dome 1080p είναι μια κάμερα ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας σε λογική τιμή, που προσφέρει μηχανική ανύψωση, κλίση και ζουμ και εγγραφή με  ήχο, καθώς και πανοραμική λήψη φωτογραφιών.

Αν ψάχνετε για μια security camera που θα σας δώσει μια  360-degree view για το σπίτι σας, η Yi Technology Dome Camera 1080p είναι μια από τις καλύτερες επιλογές –  μπορείτε να έχετε εικόνα 1080p –  μηχανική λειτουργία και κλίση, παρακολούθηση κίνησης, δυνατότητες πανοραμικών φωτογραφιών και  εγγραφές βίντεο που ενεργοποιούνται με κίνηση. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα αποθήκευσης cloud, εάν προτιμάτε.

 

3.  TP-LINK TAPO C100

 

TP-LINK TAPO C100208651 l
Υποστήριξη ήχου check mark g3dd7adf0d 640
Ανίχνευση κίνησης check mark g3dd7adf0d 640
Ανίχνευση Ήχου check mark g3dd7adf0d 640
Υπέρυθρα IR LED check mark g3dd7adf0d 640

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ TP-LINK TAPO C100

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!